Hot op Instagram: Love, Simon-acteur Keiynan Lonsdale

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Keiynan Lonsdale ken je wellicht van de film Love, Simon. Deze week werd bekend dat hij de hoofdrol speelt in Fake Boyfriend, waarin zijn personage een vriend verzint om van zijn ex af te komen. We namen daarom een kijkje op zijn Instagram-account, waar we zagen dat Keiynan zich het liefst hult in opvallende outfits. Hier zijn mooiste foto's.

Keiynan Lonsdale werd op 19 december 1991 geboren in Sydney, Australië. Hij groeide op in een gezin met twaalf kinderen en werd bekend met zijn rol in de Australische tienerserie Dance Academy.

Later werd hij VJ bij MTV en ook bracht hij een muziekalbum uit, met de naam Rainbow Boy. Op dat album stond de single ‘Gay Street Fighter’.

Zijn grote doorbraak volgde in 2018, toen de film Love, Simon verscheen en een wereldwijde hit werd. Deze week werd bekend dat Keiynan opnieuw een gay personage speelt in de film Fake Boyfriend. Hierin is hij te zien naast Dylan Sprouse en Sarah Hylund. Wanneer de romcom verschijnt, is nog niet bekend. Daarom nu alvast de mooiste foto’s van Keiynans Instagram-account.

Powered by Labrador CMS