Fred van Leer neemt opnieuw de presentatie van Drag Race Holland op zich, maar er zijn ook veranderingen ten opzichte van het vorige seizoen. Zo bestaat de vaste jury dit jaar uit Marieke Samallo, Carlo Boszhard en Raven van Dorst.

Marieke Samallo

Marieke Samallo is bedenker en directeur van Milkshake Festival en creatief ondernemer en eigenaar van het creatief bureau D.O.L.HOUSE. Vanuit haar werk kent  ze de drag scéne als geen ander. Veel queens hebben al een podium door haar gekregen. Marieke is iedere week te zien als vast jurylid naast Fred.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is geen onbekende van Drag Race Holland. Na gastjurylid te zijn geweest in het eerste seizoen en het presenteren en bedenken van het succesvolle RTL 4 programma Make Up Your Mind waar bekende Nederlandse mannen het aandurfden om zich om te toveren tot drag queens, is Carlo nu een terugkerend jurylid in het tweede seizoen van Drag Race Holland. Samen met Raven van Dorst wisselt hij dit seizoen af.

Raven van Dorst

Raven van Dorst was ook al te zien in het eerste seizoen van Drag Race Holland. En dat is zo goed bevallen, dat die terug is gevraagd om meerdere keren naast Fred en Marieke plaats te nemen achter de jurydesk.

Gastjuryleden

Naast de vaste juryleden komen er ook divere gastjuryleden voorbij, denk bijvoorbeeld aan Elise Schaap, Soundos El Ahmadi, Buddy Vedder en Alex Klaassen. Maar ook bij de verschillende opdrachten die de queens krijgen, worden ze verrast door bekende gasten en artiesten.

6 augustus

Het tweede seizoen van Drag Race Holland, geproduceerd door Vincent TV Producties, start vrijdag 6 augustus en is iedere week bij Videoland te zien. Ook wordt het programma over de hele wereld uitgezonden via WOW Presents Plus (uitgezonderd Nederland).

De kandidaten

Eerder stelden we al de tien queens aan je voor die meedoen aan Drag Race Holland 2. Wie dat zijn? Dat lees je hier.

Coverbeeld: Tom Cornelissen