Hot op Instagram: Shawn Mendes

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

‘Summer of Love’ is de nieuwe single van Shawn Mendes. In een jaloersmakende video viert hij vakantie met zijn vrienden en neemt hij een duik in de oceaan. Hoog tijd om weer eens een kijkje te nemen op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Shawn Mendes is 23 jaar, geboren in Pickering, een klein plaatsje in Canada en sinds zijn vijftiende actief in de popmuziek. Hij leerde zichzelf gitaar spelen aan de hand van YouTube-tutorials, was te zien als model voor Emporio Armani en Calvin Klein Underwear en vormt alweer twee jaar een setje met Camila Cabello.

Señorita

In Nederland scoorde Shawn zijn grootste hit met ‘Señorita’. Dat duet met Camila Cabello haalde in 2019 de bovenste positie in de Nederlandse Top 40. Een andere hit in ‘In My Blood’ uit 2018, die gaat over de angststoornissen waaraan hij lijdt en waarvoor hij in therapie is geweest.

‘Summer of Love’ is van een heel andere orde. Het is een lichtvoetig zomernummer met een video vol zon, zee en strand. Hier is-ie, gevolgd door de mooiste foto’s van Shawn Mendes’ Instagram-account.

Powered by Labrador CMS