Zie hier de eerste dans van John en Johannes in Strictly Come Dancing

Op de klanken van New Orders 'Blue Monday'

Leestijd: < 1 min

Voor het eerst doet een mannenkoppel mee in de competitie van BBC’s Strictly Come Dancing. Zie hier hoe The Great British Bake-off-winnaar John Whaite en danser Johannes Radebe de tango dansen op New Orders ‘Blue Monday’.

Dat je de tango kunt dansen op ‘Blue Monday’ van New Order, is eigenlijk al een verrassing. Dat voor het eerst in Strictly Come Dancing twee mannen dit doen, een cadeautje. Uiteraard is het best gek dat dit tot het zeventiende seizoen heeft geduurd, maar wie wat bewaart die heeft wat.

BB'er

John Whaite is als winnaar van The Great British Bake-off een BB’er geworden, oftewel een Bekende Brit. In die hoedanigheid is hij gekoppeld aan de Zuid-Afrikaanse danser Johannes Radebe. Die was vaker te zien in Strictly Come Dancing, maar dan als danspartner van een vrouwelijk BB’er. Vorige week kon je al even kennis met hem maken, in onze hunkenrubriek Hot op Instagram.

Staande ovatie

Het duo trapte de eerste uitzending af met een tango. Na afloop kregen ze een staande ovatie van de juryleden Shirley Ballas en Motsi Mabuse. In totaal kregen ze dertig punten voor hun optreden, waarmee ze eindigden als tweede.

Bekijk hier de beelden.

Powered by Labrador CMS