In de eerstvolgende editie van Winq, die later deze maand verschijnt, is een uitgebreid interview te lezen met Tom Prior. De Britse acteur ken je wellicht van zijn rol in Kingsman: The Secret Service, of anders misschien uit The Theory of Everything, waarin hij de jonge Robert Hawking speelde.

Firebird

In het interview geeft de 31-jarige acteur zijn visie op lhbtq-rechten, over de situatie in Rusland en welke acteurs het meest geschikt zijn om een queer personage te spelen. Ook komt de film Firebird uitgebreid aan bod. Dit romantische drama vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge Russische soldaat Sergey, die valt voor een knappe gevechtspiloot tijdens de Koude Oorlog.

Al in 2014 werd Prior benaderd voor de rol in Firebird, dat in eerste instantie een arthouse-achtige film zou moeten worden. Mede dankzij Priors bemoeienis aan het scenario is het nu meer een actiethriller geworden. De film verschijnt dit voorjaar in bioscopen. Eerder schreven we al over de film, en de bijbehorende trailer.

Sixpack met diepgang

Tom Prior is ook actief op Instagram. Op zijn account verschijnen regelmatig foto’s van z’n indrukwekkende sixpack, terwijl de acteur in het interview de diepgang niet schuwt. Maar uiteraard kunnen beide uitingen gewoon naast elkaar bestaan. Hier de beelden!