Het derde seizoen van Love, Victor is niet alleen het laatste seizoen, maar ook een stuk korter: er zijn geen tien, maar slechts acht afleveringen gemaakt. De serie is vanaf 15 juni te zien op Disney+ en eerder lieten we al weten dat Victor op een ontdekkingsreis naar zichzelf gaat: hij moet niet alleen beslissen mét wie hij wil zijn, maar vooral ook wie hij wíl zijn.

Keuzes

Aan het einde van het tweede seizoen was te zien hoe Victor in een soort love triangle was beland en stond hij voor de keuze: ging hij voor Benji of voor Rahim? In de nieuwe trailer wordt de suggestie gewekt dat het Benji is geworden, al lijkt misschien niet alles wat het is…

Ook ander plotlijnen komen aan bod in de trailer. Zo zijn Victors medescholieren Lake (een rol van Bebe Wood), Felix (Anthony Turpel en Pilar (Isabella Ferreira) weer te zien, van wie de laatste twee nog steeds om elkaar heen draaien in hun wel-of-geen-relatie. Ook Ava Capri keert terug als Lucy, de love interest van Lake. Haar rol is in dit seizoen een stuk groter dan voorheen.

Crush

Nieuw in de cast is Nico Greetham, die Nick speelt, een nieuwe vriend én mogelijke crush van Victor. Bekijk hier de trailer van seizoen drie!