Billy Eichner is niet alleen te zien in de hoofdrol van Bros, hij schreef ook het scenario samen met regisseur Nick Stoller. Bros is de eerste gay rom-com die wordt geproduceerd door een van de grote Hollywood-studio’s. In de nieuwe trailer is te zien hoe Bobby (een rol van Eichner) en Aaron (gespeeld door Luke MacFarlane) proberen uit te vogelen wat voor relatie ze met elkaar willen.

Clichés en conflicten

Verder is te zien hoe allerlei clichés over lhbtq’s voorbijkomen en welke conflicten er zoal zijn (waarom krijgen lesbiennes een hele maand en homomannen slechts één week?), wat leidt tot komische taferelen. Maar ook serieuze kwesties komen aan de orde, bijvoorbeeld over leeftijd, wanneer Bobby en Aaron niet worden uitgenodigd voor een Pride-feest omdat ze ‘te oud’ zijn.

Eerder vertelde Eichner dat de film een realistische weergave van het leven moest zijn, zonder cartooneske seksscènes of scènes die juist te pornografisch waren. Ook zei hij dat er nog steeds veel homofobie en hypocrisie voorkomt in Hollywood en dat hij hoopt dat ze met Bros weer een flinke stap vooruit hebben gezet.

Première: 27 oktober

Het duurt nog even voor de film te zien is, namelijk vanaf 27 oktober. Hier de nieuwe trailer!