Stranger Things-acteur Noah Schnapp over coming-out: “Opa stuurde meteen een lief bericht”

Leestijd: < 1 min

Noah Schnapp liet in januari via TikTok weten dat hij gay is, net als zijn personage Will in de Netflix-serie Stranger Things. Nu deelt hij het bericht dat zijn opa hem daarna stuurde.

In januari vertelde Noah Schnapp dat hij gay is. Hij schreef op TikTok: “Nadat ik achttien jaar bang in de kast heb gezeten, durfde ik mijn familie en vrienden eindelijk te vertellen dat ik homoseksueel ben. En alles wat ze zeiden, was: ‘We weten het’.”

Trots

Nu laat de Stranger Things-acteur weten dat zijn opa hem meteen na zijn publiekelijke coming-out een bericht had gestuurd. Die schreef: “Hé Noah, vandaag zag ik je openbare aankondiging dat je homo bent. Ik wil gewoon dat je weet dat ik evenveel van je hou en dat ik blij ben dat je zo open bent en jezelf kunt zijn. Wees gewoon trots op wie en wat je bent. Iris (oma) en ik steunen je eerlijkheid en je vermogen om je ware zelf uit te drukken. Ik hou van je tot de maan en weer terug”, gevolgd door een serie hartjes en zoen-emoji’s.

Bill

In Stranger Things speelt Schnapp het personage Will Byers. In juli vorig jaar liet de acteur weten dat Will gay is in de serie. “Het is behoorlijk duidelijk dat Will dit seizoen gevoelens ontwikkelt voor Mike. Dat Will gay is, daar werd al op gehint in het eerste seizoen. Nu hij ouder is geworden, hebben de schrijvers het duidelijker gemaakt.”

Powered by Labrador CMS