Ncuti Gatwa

Hot op Instagram: Dr. Who- en Sex Education-acteur Ncuti Gatwa

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Ncuti Gatwa maakte de tongen los tijdens het filmfestival in Venetië, alwaar de acteur de première bijwoonde van Babygirl, de jubelend ontvangen film van Halina Reijn. Hoog tijd om weer eens op zijn Instagram-account te kijken, want hij heeft heel wat fraaie plaatjes geschoten in de Italiaanse stad. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Ncuti Gatwa is van veelbelovend acteur uitgegroeid tot een absolute A-ster. Hij speelde rollen in Sex Education en Barbie en kwam onlangs in beeld als de nieuwe Dr. Who.

 

Op 15 oktober 1992 kwam Ncuti Gatwa ter wereld in Nyarugenge, Kigali, Rwanda. Als peuter verhuisde hij met zijn ouders naar Schotland, om de genocide in Rwanda te ontvluchten. Voordat hij werd gevraagd voor Sex Education was hij vijf maanden dakloos.

independent pride list 

Gatwa vertelde vorig jaar september dat hij queer is en spreekt zich regelmatig uit over thema's die spelen rond de lhbtiq+-gemeenschap. Het levert hem nu de eerste plaats op in de jaarlijkse The Independent Pride List.

 

 Toen bekend werd dat hij Dr. Who ging spelen, was hij daarmee de eerste niet-Brit die voor die rol gevraagd werd. De eerste tien afleveringen met hem in de hoofdrol zijn inmiddels uitgezonden.

Bekijk hier de mooiste Instagram-foto’s van Ncuti Gatwa!

Powered by Labrador CMS