Agatha All Along

Joe Locke schittert in Agatha All Along: bekijk hier de trailer

Ook Patti LuPone en Aubrey Plaza spelen mee

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Heartstopper-acteur Joe Locke speelt wederom een gay personage in de Marvel-serie Agatha All Along. Hij speelt de handlanger van de heks Agatha Harkness, die eerder wat te zien in de serie WandaVision. De eerste twee afleveringen van Agatha’s eigen serie staan nu op Disney+. Bekijk hier de trailer!

In WandaVision speelde Kathryn Hahn de grote vijand van Wanda, genaamd Agatha Harkness. Agatha All Along is een spin-off van WandaVision, iets wat we wel gewend zijn van Marvel. In de nieuwe miniserie is te zien hoe ze de mysterieuze, homoseksuele Teen ontmoet, gespeeld door Heartstopper-acteur Joe Locke.

heksenkring 

Samen vormen de twee een nieuwe heksenkring met als doel de beproevingen te doorstaan van de legendarische Witches’ Road. De cast bestaat uit lhbtiq+-favorieten als Aubrey Plaza, die de heks Rio Vidal speelt, en Patti LuPone die te zien is als de 450 jaar oude Siciliaanse heks.

De eerste twee afleveringen van Agatha All Along zijn nu te zien op Disney+. Het is kijkers opgevallen hoe queer de serie is, met het personage van Locke als bekendste voorbeeld, maar ook de sapphische spanning tussen de personages van Hahn en Plaza. En dat terwijl vorige week nog een nieuwsbericht verscheen over het downplayen van gay personages door Disney…

 Een van de actrices in de serie, Ali Ahn die Alice Wu-Gulliver speelt, zei eerder dat Agatha All Along ‘de gayste serie ooit’ is van Marvel. Joe Locke voegde daaraan toe: “De serie heeft veel verschillende lagen en homoseksualiteit is daar één van. Dat is een van de geweldige dingen aan deze show.

 trailer

Agatha All Along bestaat uit negen afleveringen. Aanstaande woensdag verschijnen de volgende twee op Disney+. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS