Madame Madness tipt

De queer weekendtips van Madame Madness

Weekendplanner

17 augustus 2018, 3 minuten

De meeste Prides mogen dan over zijn, dat betekent niet dat je thuis op de bank moet gaan zitten. Al helemaal niet met de tips die de Utrechtse dragqueen Madame Madness vandaag voor je klaar heeft staan.

Dragtastic Friday

“Bijna elke vrijdagavond presenteert Patty PamPam een dragshow in homobar Queers. Iedere week nodigt ze iemand anders uit om het podium mee te delen. Dit keer gaat ze samen met Madam Gisela er een leuke avond van maken vol lipsyncs en hysterische opdrachten om drankjes te verdienen. Een vooruitzicht op een super gezellige avond.”

17 augustus - Queers, Amsterdam

queer-weekendtips
Foto: Michel Swart

Adonis

“Ook Lowlands is dit hele weekend. Lowlands staat bekend om de alternatieve muziek op het festivalterrein en dit jaar heeft Adonis voor het tweede jaar op rij een plek op het festival. Adonis is een queer friendly space opgericht door Thijs Weijland. De sfeer herken je van feesten als Supernature en de ballroom scene.”

17 tot 19 augustus - Lowlands, Biddinghuizen

queer-weekendtips

Bon Bini

“Zaterdagavond neemt Bon Bini Club NYX over. Op SaturGAY worden oude hits van Britney Spears en Kelly Clarkson gedraaid, tot de nieuwste hits van Ariana Grande en Nicki Minaj. Dat gebeurt allemaal in verschillende ruimtes met verschillende DJ’s van de club. Mijn persoonlijke favoriet zijn The Heartbreak dj’s in room 2. Het fijne is dat ze bij Club NYX doorgaan tot 5 uur, dus dan kun je lekker brak met je döner in je hand de eerste trein naar huis pakken.”

18 augustus - Club NYX, Amsterdam

queer-weekendtips
Foto: Marco Daniel Silva

Pride in Geldrop

“Heb je Pride in Amsterdam net gemist door een vakantie in het zuiden van Frankrijk met je partners vervelende  schoonfamilie? Of zat je effe krap bij kas? Don’t Worry! In Geldrop is deze zondag een Pride vanaf 2 uur in de middag op het Horecaplein. Er zijn verschillende optredens, o.a. van Megan Schoonbrood en Louise en Rosanna.”

19 augustus - Geldrop

Pretty in Pink

“Maandag is in Den Bosch een grote roze kermis. Met dragqueens, queers en andere lekkere hapjes. In samenwerking met Cafe de Paternoster geven verschillende queens optredens, zijn er DJ’s en andere creatieve wondertjes. Dit jaar is de zevende editie van Pretty in Pink en speciaal daarvoor zijn er Brand-biertjes in de kleuren van de regenboog.”

20 augustus - Cafe De Paternoster, Den Bosch

Covebreeld: Bete Photography

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau