Cruiseboten met een thema zijn populair, de laatste tijd. Zo vaart er al een Golden Girls Cruise en ook zangeres Kesha neemt je mee uit varen. Deze keer blijf je ook nog eens redelijk in de buurt. RuPaul’s Drag Cruise vaart namelijk door Duitsland, van Frankfurt naar Regensberg om precies te zijn.

Nu hebben riviercruises nogal een oubollig imago, mede door het liedje van Willy en Willeke Alberti. “'t Is zo deftig, 't is zo fijn, fijn, fijn, zo een reisje langs de Rijn.” Maar daar komt nu dus verandering in. Op 6 juli vertrekt de boot U by Uniworld vanuit Frankfurt, om je acht dagen later weer op de kant te zetten in Regensberg.

In die acht dagen zijn er tal van activiteiten die van alles te maken hebben met de drag queens. Er zijn karaoke-shows en drag make-uplessen. Phi Phi O’Hara, Jiggly Caliente en Darienne Lake van RuPaul’s Drag Race zorgen voor het entertainment aan boord.

Op een boot passen 120 passagiers. Bij de prijs inbegrepen zijn drie maaltijden, excursies op land en alle activiteiten aan boord.

Interesse? Hou de website van U by Uniworld in de gaten. Daar zal binnenkort meer informatie beschikbaar zijn over de Drag Cruise.

Bron: GayStarNews