Video: Daniel Radcliffe leest hitsige tweets voor over zichzelf

Leestijd: < 1 min

Je zou als BA’er (Bekende Acteur) de hele tijd maar dingen over jezelf moeten lezen.  De een noemt de buikspieren van Daniel Radcliffe ‘magisch’, een ander geilt op z’n baard. Daniel zelf moet er hartelijk om lachen. Totdat iemand schrijft dat die z’n wenkbrauwen wil likken, dat vindt-ie een beetje raar. Hier de beelden!

Buzzfeed maakt al enige tijd video’s waarin een acteur of een ander bekend iemand hitsig bedoelde tweets voorleest die over hem gaan. Eerder waren Troye Sivan en Henry Cavill het lijdend voorwerp, deze keer is Daniel Radcliffe aan de beurt.

Vanuit zijn eigen keuken geeft hij commentaar op de tweets die onder in beeld verschijnen. Zo vraagt iemand: “Can I lick Daniel Radcliffe’s eyebrows and body assortments?” Daniel vat het maar op als een compliment: “Ik was altijd vrij onzeker over mijn gekke wenkbrauwen, dus dankjewel.”

Wij doen er zelf ook eentje: we worden helemaal warm van Daniels prachtige Britse accent, waar je in het onderstaande filmpje bijna vier minuten naar kunt luisteren.

Daniel heeft het filmpje zelf thuis opgenomen, dus de beeldkwaliteit is wat minder dan we gewend zijn van de Thirst Tweets. En o ja: sinds 12 mei is de acteur te zien in de interactieve Netflix-special van Unbreakable Kimmy Schmidt. Klik hier voor de trailer.

Powered by Labrador CMS