Og3ne kwam na de uitbraak van covid-19 op het idee om in afzondering van elkaar een quarantainelied op te nemen. Hun versie van Queens ‘Bohemian Rhapsody’ ging de hele wereld over en ook ‘Jolene’ van Dolly Parton viel op. Ook Dolly zelf kwam het lied ter ore en besprak deze in een video, die ze maakte en op YouTube plaatste.

Het leuke is dat Og3ne in het filmpje ook zelf weer reageert. Een en ander is een initiatief van de Amerikaanse Glamour, die een YouTube-serie heeft met de naam ‘You sang my song’. Hierin reageert telkens een andere artiest op versies van hun liedjes die worden gezongen door andere artiesten.

Outfits en zoektermen
Hier onder zie je de beelden. Vanaf ongeveer 8:28 duikt Og3ne op.  Pak daarna meteen even een ander filmpje mee dat Dolly Parton maakte voor Vogue, waarin ze elf outfits bespreekt van 1975 tot nu, waarin ze roept: “There ain’t nothing big about me but my mout hand my boobs!” En o ja: ook voor Wired maakte Dolly een video, waarin ze de meest gegoogelde vragen over zichzelf beantwoordt.