Very Vintage: ‘I can do that’ uit The Catherine Tate Show

‘Hördigördigördi’

Leestijd: < 1 min

Na Derek en Nan is het wederom tijd voor een fantastisch typetje uit The Catherine Tate Show. Deze keer draait het om de sketches waarin Catherine een vrouw speelt die denkt dat ze alles kan: professioneel tennis spelen, salsadansen en – hardop lachen, deze – een tolk die maar liefst zeven talen spreekt. Althans, dat vindt ze zelf.

Om even met die laatste sketch te beginnen: het is niet alleen de manier waarop dit typetje van Catherine Tate allerlei talen interpreteert, maar ook dat zelfvoldane gezicht als ze weer een paar zinnen heeft vertaald.

De sketches uit The Catherine Tate Show rond een bepaald typetje kennen allemaal een vast stramien. Je weet wat er komt, en dat werkt aanstekelijk. Dat zagen we de vorige keren bij Derek ‘Who dear? Gay dear? Me dear? No dear!’ Fay en bij de vuilbekkende oma Nan. Door telkens iets te variëren op hetzelfde thema, blijft het verrassend.

Dat geldt ook voor het naamloze personage dat denkt dat ze alles kan. Hier onder vijf van haar sketches waarin alles draait om: “I can do that!”

Powered by Labrador CMS