Winq ♥︎ Pathé Pride Night

In Stage Mother erft Maybelline de dragbar van haar zoon

Op 10 november te zien door heel Nederland

Leestijd: < 1 min

Een nieuwe editie van Pathé Pride Night staat weer voor de deur. Deze maand kun je in Pathé-bioscopen door heel Nederland genieten van de film Stage Mother, waarin kerkkoordirigent Maybelline de dragbar van haar zoon erft. 

Na de prachtige film Miss en de première van ANNE+ is deze maand de Canadese film Stage Mother in Nederland in zien tijdens Pathé Pride Night.

Stage Mother vertelt het tragikomische verhaal van Maybelline (Jacki Weaver), een conservatieve kerkkoordirigent die haar zoon Rickey na zijn coming-out jarenlang uit het oog verliest. Wanneer Rickey komt te overlijden, erft moeder Maybelline zijn dragbar in San Francisco. 

Paniek alom, want wat moet deze dirigent uit een christelijk dorp met een dragbar? Toch besluit ze de bar niet te verkopen, om de herinnering aan haar zoon levend te houden. In eerste instantie gaat het niet van een leien dakje, totdat ze haar zoons knappe vrienden Nathan (Adrian Grenier) en Sienna (Lucy Liu) ontmoet.

Bekijk nu de trailer:

Pathé Pride Night

Afgelopen Pride verzorgde bioscoopketen Pathé een uitgebreid pride-programma door heel Nederland en daar blijft het niet bij. Iedere eerste of tweede woensdag van de maand staat een andere queer film in de spotlights die eenmalig te zien is door bioscopen in heel Nederland.

Stage Mother is op woensdag 10 november te zien tijdens Pathé Pride Night in geselecteerde Pathé-bioscopen.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.pathe.nl/pridenight.

Powered by Labrador CMS