5 x de leukste tips voor de feestdagen

Bekijk onze Pink Planner, met leuke activiteiten

22 december 2019, Winq redactie, 2 minuten

Ben jij er nog niet helemaal over uit wat je de komende dagen allemaal gaat doen? Geen stress! Wij hebben vijf leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet, daar moet toch wel iets tussen zitten?

Geniet van een knalroze opera

In de opera La Cenerentola wordt Angelina – oftewel Assepoester – nu eens niet dwars gezeten door een gemene schoonmoeder, maar door een kwaadaardige stiefvader. 

Rossini’s opera La Cenerentola ging in 1817 in première in Rome, tijdens het carnavalsseizoen. Daarna is het stuk talloze keren uitgevoerd. Nationale Opera & Ballet heeft er nu een uitbundige voorstelling van gemaakt die je zeker niet wilt missen. Wat je kunt verwachten? Heel veel humor en héél veel roze. 

Check meer informatie over het verhaal hier.

Bingen

Blijf lekker thuis, glühweintje erbij en een warme oliebol. Lekker de komende zeven dagen gratis (!!) heel Disney+ leeg bingen. Heb je wel een gratis proefabonnement nodig, maar die hebben wij hier voor jou.

Disney+
Disney+

Lekker met de meiden kerstfeest

Hoe leuk, Merol geeft een kerstfeest in Paradiso. Gaat ze natuurlijk haar kerstsingle ‘Kerst met de fam’ zingen. Die video leukte ze vorig jaar al op met een cameo van cabaretkunstenaar Stefano Keizers. Ook is er een kinderkoor te zien en werd de video gefilmd op een bijzondere locatie: Tuincentrum Osdorp. 

Het concert is uitverkocht, maar op Ticketswap vind je 29 december nog wel kaartjes. 

Duik de bioscoop in

Slecht weer blijft het toch, gelukkig draaien er nog een aantal lekkere films in de bioscoop. Last Christmas draait nog steeds, een film met de liedjes van George Michael.

Vanaf 2 januari kun je ook naar Bulbul Can Sing. Een queer drama. De film gaat over Bulbul die opgroeit met twee vrienden in India. Samen proberen ze er achter te komen wie of wat ze zijn. In het bekrompen dorp waar ze wonen, is dat niet altijd even makkelijk. Check meer queer films hier

Op stap! 

Geen zin kerst met de fam te vieren of om op NYE oliebollen weg te kauwen? Er worden weer de nodige feesten georganiseerd. In Amsterdam kun je naar de extra grote kersteditie van Funhouse of op 1 januari naar Breakfast Club is Burning, een feest van Carlos Valdes

Op 29 december moet je overdag zeker naar de bar van Robbert Kalff in Utrecht. Daar organiseert bingokoningin Dusty de laatste bingo van het jaar. 

Winnen!!

Wil je nog meer cadeaus? Ter ere van de verschijning van de 100ste editie van Winq geven we 100 prijzen weg! Zo maak je kans op luchtjes, prachtige items voor in je huis en zelfs een hotelovernachting! Op deze pagina kun je prijzen kiezen en na 31 januari hoor je of je in de prijzen bent gevallen.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau