Bestel hier eerdere edities van Winq na

Tijdelijk geen verzendkosten!

Leestijd: 2 min

Wil je een magazine uit ons archief bestellen? Dat kan! In dit artikel vind je een overzicht van eerdere edities en de mogelijkheid om ze na te bestellen.

Meteen door naar het bestelformulier? Klik dan hier.

September/oktober 2021

Op de cover prijkt Max Colombie, leadzanger van Oscar & The Wolf, die onder andere vertelt over hoe pestgedrag hem pushte om artiest te worden. Dit staat er verder allemaal in.

Mei/juni 2021

Op de cover dit keer regisseur Michiel van Erp, die vertelt over zijn documentaire De roze revolutie, over de geschiedenis van de Nederlandse regenboogbeweging. Verder: de dragscene van Taiwan, jongeren die zich 'the only queer in the village' voelen en alles over de derde editie van de Winq Diversity Awards. Lees meer.

Januari/februari 2021: jubileumeditie

In het jubileumnummer van Winq (we bliezen in 2021 maar liefst 15 kaarsjes uit!) vind je o.a. interviews met NikkieTutorials, zanger Dotan, Drag Race Holland-winnaar Envy Peru en activist Glenn Helberg. Lees meer.

September/oktober 2020

Seks is enorm overrated. Althans, dat beweren twee therapeuten in deze editie. Verder: coverboy Hugo Kennis over zijn verloofde, kinderwens en zijn hekel aan 'superfoods', queer tweelingen over hun band en wat betekent covid-19 eigenlijk voor jouw ‘gaycation’? Lees meer.

Mei/juni 2020

Iedereen krijgt te maken met de coronacrisis, in de nieuwe editie van Winq maken we de balans op: wat kan nog wel, wat voorlopig niet? Verder o.a. een aangrijpend verhaal over zelfdoding en een reportage over de onveilige situatie voor lhbtq's in Polen en nog veel meer. Lees meer.

Januari/februari 2020: de extra dikke 100ste editie!

In dit speciale dubbelnummer blikken we niet alleen terug op honderd edities van Winq, maar bieden we je ook de Winq 100 – een lijst met Helden en Herrieschoppers met impact op onze community. Verder lees je interviews met lezers van het eerste uur. Ook leuk: we spraken uitgebreid met Jurre Geluk en we namen Wart Kamps mee op een roadtrip door Nieuw-Zeeland. Lees meer.

Augustus/september 2019

Alex Klaasen vertelt over komedie in het algemeen en zijn revue Showponies in het bijzonder. We gingen op bezoek bij regenbooggezinnen, keken mee met de roze revolutie in Libanon en maakten de staat op van Pride. Lees meer.

April/mei 2019

Cannes-ontdekking Félix Maritaud was afgelopen jaren te zien in verschillende Franse topfilms, waaronder het broeierige Sauvage. Voor Winq ging hij uit de kleren, want: "Naakt is niets om je voor te schamen". Verder: mannen in rokken en een reportage over dakloze queers in San Francisco. Lees meer.

Januari 2019

Met interviews met Sean Hayes (Jack in Will & Grace), zanger Jeangu Macrooy die de kerk verliet vanwege aanhoudende homofobie en alles over de speeltjesoorlog in de seksindustrie. Lees meer.

Oktober 2018

In deze gaat het over cosmetische ingrepen: ligt daarop nog steeds een taboe? Ook is er een Berlijn-special: Patrick Martens laat zien hoe de stad een queer capital werd. Verder een coverinterview met aanstormend acteertalent Majd Mardo. Lees meer.

Bestelformulier

Powered by Labrador CMS